Mat ve yoğun pigment konsantrasyonu ile hem ruj hem de allık olarak kullanılabilir. Night, mat bordo tonlarında renge sahiptir.
Ürün Özellikleri ve Kullanım Avantajları
- Çok Fonksiyonlu Kullanım: Tek bir ürünle hem dudaklarınıza renk verebilir hem de yanaklarınıza doğal bir allık etkisi katabilirsiniz.
- Doğal Formül: Sadece bitki kaynaklı içerikler, vitaminler, mineraller ve doğal pigmentlerle üretilmiştir.
- Bakım Yapan İçerik: İçeriğindeki saf doğal yağlar ve E vitamini ile cildinizi güzelleştirirken aynı zamanda bakım yapar.
- Kalıcılık: Orta-uzun süreli kalıcılığı ile gün boyu mat bordo tonlarının keyfini sürmenizi sağlar.
- Temiz İçerik: Paraben, Silikon, SLS, SLES, ALS, Petrol Türevleri, Mineral Yağlar, Parafin, Vazelin, Etil Alkol, EDTA, Parfüm, Renklendirici, Yapay Koruyucu ve zararlı kimyasallar içermez.
- Miktar: 7ml
Uygulama Şekli
Parmak veya fırça yardımıyla dudaklara ve yanaklara uygulayınız. Renk yoğunluğunu uyguladığınız miktara göre arttırabilir ya da azaltabilirsiniz.
Uyarılar ve Saklama Koşulları
- Saklama: Kapağını açık bırakmayınız. Serin ve kuru ortamda saklayınız.
- Güvenlik: Harici kullanım içindir. Gözle temasından kaçınınız.
- Hassasiyet: İçeriğindeki maddelerden birine alerjiniz varsa kullanmayınız.
İçindekiler (Ingredients)
Caprylic/Capric Triglyceride (Hindistan cevizi yağ asidi), Mica (Doğal mineral), Oryza Sativa Bran Wax (Pirinç vaks), Cetearyl Alcohol (Bitkisel yağ alkolü), CI 77491 (Iron Oxide) (Doğal mineral demir oksit), Ricinus Communis Seed Oil (Hint yağı), Tridecane/Undecane (Doğal yumuşatıcı), Zinc Oxide (Nano olmayan doğal mineral), Zinc Stearate (Çinko sabunu), CI 77015 (Iron Oxide) (Doğal mineral demir oksit), Coco-Caprylate/Caprate (Hindistan cevizi kaynaklı yumuşatıcı), Kaolin (Doğal kil), Tocopheryl Acetate (E vitamini), CI 77499 (Iron Oxide) (Doğal mineral demir oksit), CI 77891 (Titanium Dioxide) (Nano olmayan doğal mineral), Vanilla Planifolia Fruit Oil (Vanilya uçucu yağı).
Ürün: Night Krem Ruj Allık
Tasarımcı: Rosece
Ürün Kodu: RSCB50
Bu ürün Hipicon adına Rosece tarafından gönderilecektir
