Ürün Özellikleri ve Kullanım Avantajları
- Dış Kılıf Materyali: PES ve pamuk karışımı yüksek kaliteli kumaş kullanılarak üretilmiştir.
- Tasarım Detayları: Ürünün ön ve arka tarafı aynı kumaş dokusuna sahiptir; şık bir görünüm için gizli fermuar detayı ve vegan deri marka etiketi bulunmaktadır.
- İç Dolgu Yapısı: %100 silikon boncuk elyaf dolgusu sayesinde formunu uzun süre korur, çökme yapmaz, hafif ve dolgun bir yapı sunar.
- İç Yastık Kılıfı: %100 pamuk ham Amerikan bezi kullanılmıştır; nefes alabilir, dayanıklı ve doğal bir yapıya sahiptir.
- Üretim Özelliği: Tamamen el yapımı üretimdir ve yüksek kaliteli malzemeler tercih edilmiştir.
Teknik Detaylar ve Ölçüler
- Boyut ve Ağırlık Seçenekleri: 50 x 50 cm (500 gr), 45 x 45 cm (400 gr), 30 x 50 cm (300 gr) alternatifleri mevcuttur.
- Tolerans Payı: El yapımı üretim nedeniyle boyutlarda ±2 cm, iç yastık ağırlıklarında ±10 gr tolerans payı bulunmaktadır.
- Önemli Not: Çekim ışığı ve ekran ayarlarına bağlı olarak renk tonlarında hafif farklılıklar gözlemlenebilir.
Ürün: Dolgulu Kırlent -nyx-
Tasarımcı: Maison Pactole
Ürün Kodu: MPKRL30GUL01
Bu ürün Hipicon adına Maison Pactole tarafından gönderilecektir
