Büyük boy şişeli içeceklerinizi veya favori kutu içeceklerinizi doğaya, pikniğe ya da uzun yolculuklara taşırken kırılma riski ve çıkardıkları gürültü artık sorun olmaktan çıkıyor!
Ürün Özellikleri ve Kullanım Avantajları
- 70 cl Şişeler İçin Dikey ve Temassız Taşıma: Çantanın iç tasarımı, 5 adet maksimum 70 cl'lik şişe veya kutu içeceği dikey olarak yerleştirmenizi sağlar. Özel bölmeleri sayesinde şişeler birbirine çarpmadığı için kırılma, çatlama veya ses yapma riski tamamen ortadan kalkar.
- Yıldız Teknik Üniversitesi Onaylı ve Raporlu: Isı yalıtım kalitesi tescillidir! Özel patentli yalıtım malzemesi ve köpük yapısı sayesinde saatte sadece 0,2°C, 10 saatte ise yalnızca 2°C ısı kaybı sunarak içeceklerinizi uzun süre korur.
- Dayanıklı Yapı: Sertleştirilmiş EVA köpüğü sayesinde kırılmaya, bükülmeye ve ezilmeye karşı aşırı dayanıklıdır.
- Yalıtımlı Fermuar Sistemi: Fermuar hattından kaynaklanabilecek sızıntıları ve ısı kaçışlarını önlemek üzere tasarlanmış özel izole fermuar sistemine sahiptir.
- Ergonomik Taşıma: Omuz askısı ve sağlam el tutacağı ile hareketli outdoor aktivitelerinde zahmetsizce taşınır.
Teknik Özellikler
- Hacim / Kapasite: 3.5 Litre (5 adet 70 cl'lik dikey şişe/kutu kapasitesi)
- Boyutlar: 48 cm × 12 cm × 41 cm
- Boş Ağırlık: 1 Kg 060 gr
- Malzeme: Sertleştirilmiş EVA Kumaş, Özel Patentli Yalıtım Malzemesi
- Kullanım Amacı: 70 cl'e kadar olan şişeleri ve kutu içecekleri korumalı ve soğuk taşıma
- Renk: Kırmızı
Kullanım ve Maksimum Performans İpuçları
- Buz Aküsü Desteği: Dikey bölmelerdeki şişelerin arasına yerleştirilecek ince buz aküleri soğuk zincir performansını maksimum süreye çıkarır.
- Ön Soğutma: En iyi verimi almak için içeceklerinizi çantaya koymadan önce buzdolabında soğutun.
- Çok Amaçlı Sıcak Koruma: Isısını kaybetmesini istemediğiniz sıcak içecek şişeleri için de uygundur.
Ürün: Thermobag 3.5L 5'li Şişe ve İçecek Mavi Termal Çanta
Tasarımcı: Bag The Joy
Ürün Kodu: ŞİŞEMAVİ
Ürün Ebatı: Yükseklik 12 cm x Genişlik 48 cm x Derinlik 41 cm
Bu ürün Hipicon adına Bag The Joy tarafından gönderilecektir
