Ürün Özellikleri ve Kullanım Avantajları
- Kullanılan Taşlar ve Malzemeler: 14 x 4 mm boru kesim açık pembe varisit, 14 x 4 mm boru kesim koyu pembe varisit, 14 x 4 mm boru kesim beyaz varisit ve 9 x 2 mm boru kesim hematit taşları kullanılmıştır.
- Metal Aksam: Uzun ömürlü kullanım için altın kaplama çelik ve pirinç aparatlar tercih edilmiştir.
- Uzunluk Bilgileri: Set içerisinde 42 cm + 5 cm, 50 cm + 5 cm ve 58 cm + 5 cm ölçülerinde üç farklı kolye bulunmaktadır. (Doğal malzeme kullanımı nedeniyle ±1–2 cm farklılık gösterebilir.)
- Tasarım Fonksiyonelliği: Ürün 3 ayrı kolyeden oluşmaktadır; bu kolyeler birlikte katmanlı bir görünüm oluşturmak için veya ayrı ayrı tekil olarak kullanılabilir.
- Üretim Detayı: El işçiliği ile sınırlı sayıda üretilen özel bir tasarım serisidir.
- Doğal Taş Notu: Kullanılan taşlar doğal kaynaklı olduğundan; renk, desen, boyut ve formda küçük farklılıklar görülebilir.
Kullanım ve Bakım Önerisi
Doğal taşlardan oluşan bu ürün özenli bir bakım gerektirir. Alkol (parfüm, kolonya, krem vb.), kimyasal içeren maddeler ve su ile temasından kaçınılmalıdır. Aksesuarınızı takmadan önce kozmetik ürün kullanımınızın tamamlanmış ve teninizin kurumuş olması önerilir. Temizleme işlemi için temiz, kuru ve yumuşak bir bezle hafifçe silinmelidir. Aşındırıcı yüzeyli bezler kullanılmamalı ve her kullanımdan sonra silinerek ısı ve nemden uzak muhafaza edilmelidir.
Doğal Taş ve Onarım Garantisi
Ürünlerde premium kalite orijinal doğal taşlar kullanılmaktadır. Kullanım hataları ve yetkisiz müdahaleler dışındaki durumlar için faturanız ile birlikte orijinal taş garantisinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca, gönderim kargo ücretleri müşteriye ait olmak üzere süresiz onarım desteği sunulmaktadır.
Ürün: Varisit ve Hematit Detaylı Lool El Yapımı 3'lü Kolye Seti
Tasarımcı: THEIA GemWorks
Ürün Kodu: lool
Ürün Ebatı: Derinlik 58 cm
Bu ürün Hipicon adına THEIA GemWorks tarafından gönderilecektir
