Pembe kuvars, apatit, barok inci, kristal kuvars, akik ve Mayorka inci taşlarının uyumuyla tasarlanan bu kolye; farklı taşların doğal dokularını ve enerjilerini bir araya getirerek dengeli ve dikkat çekici bir görünüm sunar.
Ürün Özellikleri ve Kullanım Avantajları
- Kullanılan Taşlar: 4 – 6 – 10 mm Mayorka inciler, 8 – 10 mm apatit ve kırık taş form, 10 mm pembe kuvars, 10 mm kristal kuvars, disk kesim akik ve barok inciler.
- Metal Aksam: Altın kaplama çelik ve/veya pirinç aparatlar, aparatlar üzerinde zirkon taş detayları.
- Uzunluk: 40 cm + 5 cm uzatma zinciri (doğal taş kullanımı nedeniyle ±1–2 cm farklılık gösterebilir).
- El İşçiliği: Ürün el yapımıdır ve sınırlı sayıda üretilmektedir.
- Doğal Taş Notu: Doğal taş yapısı gereği renk, boyut ve formda küçük farklılıklar görülebilir.
Kullanım ve Bakım Önerisi
Özellikli doğal taşlardan oluşan ürünümüz özenli bir bakım gerektirir. Alkol (parfüm, kolonya, krem vb.), kimyasal içeren her türlü madde ve su ile temas ettirilmemelidir. Kozmetik ürünleri kullanıyorsanız aksesuarınızı takmadan önce hazırlığınızı bitirmiş olmanız ve teninizin kurumuş olması gerekmektedir. Temizleme ihtiyacı duyulduğunda temiz, kuru ve yumuşak bir bezle hafifçe silinmelidir. Aşındırıcı yüzeye sahip bezler kullanılmamalıdır. Her kullanımdan sonra silinmesi tavsiye edilir. Kullanılmadığı zamanlarda, ısı ve nemden uzakta muhafaza edilmelidir.
Doğal Taş Güvencesi
Ürünlerimizde premium kalite doğal taşlar kullanılmaktadır. Kullanım hataları, dışarıda yaptırılan onarım ve değişiklikler, doğal taşın yapısı gereği oluşan doğal değişimler güvence kapsamında değildir.
Onarım Güvencesi
Satın aldığınız ürünler, gönderi ücretleri müşteriye ait olmak üzere süresiz onarım güvencesi altındadır.
Ürün: Luxara - Pembe Kuvars, Apatit, Mayorka İnci, Kristal Kuvars, Akik & Barok İnci Kolye
Tasarımcı: THEIA GemWorks
Ürün Kodu: luxara
Ürün Ebatı: Derinlik 40 cm
Bu ürün Hipicon adına THEIA GemWorks tarafından gönderilecektir
