Ürünlerimiz el işçiliği ile sınırlı sayıda üretilmektedir. Tasarımlarımızda kullandığımız malzemeler doğal taş olduğundan renk, boyut ve şekilde görseldeki ürünler ile farklılık gösterebilmektedir.
Ürün Özellikleri ve Kullanım Avantajları
- Taş İçeriği: 8 mm Mayorka inci, 10 mm Mayorka inci, 12 mm pembe kuvars ve 6 mm pembe kuvars taşları kullanılarak tasarlanmıştır.
- Materyal: Altın kaplama çelik ve/veya pirinç aparatlar kullanılmıştır.
- Uzunluk: Kolyemizin uzunluğu 40 cm + 5 cm uzatma zinciri olarak tasarlanmıştır.
- Doğal Yapı: Doğal taşların kullanımı nedeniyle uzunlukta 1-2 cm’lik küçük farklılıklar oluşabilmektedir.
Kullanım ve Bakım Önerisi
- Temas: Alkol (parfüm, kolonya, krem vb.), kimyasal içeren her türlü madde ve su ile temas ettirilmemelidir.
- Uygulama: Kozmetik ürünleri kullanıyorsanız aksesuarınızı takmadan önce hazırlığınızı bitirmiş olmanız ve teninizin kurumuş olması gerekmektedir.
- Temizlik: Temizleme ihtiyacı duyulduğunda temiz, kuru ve yumuşak bir bezle hafifçe silinmelidir. Aşındırıcı yüzeye sahip bezler kullanılmamalıdır.
- Saklama: Kullanılmadığı zamanlarda, ısı ve nemden uzakta muhafaza edilmelidir.
Doğal Taş ve Onarım Garantisi
- Kalite: Ürünlerimizde premium kalite orijinal doğal taşlar kullanılmakta olup taşlarımızın orijinalliği garanti altındadır.
- Onarım: Satın aldığınız ürünler, gönderim kargo ücretleri müşteriye ait olmak üzere süresiz onarım garantisi altındadır.
Ürün: Calli Kolye
Tasarımcı: THEIA GemWorks
Ürün Kodu: calli
Ürün Ebatı: Derinlik 40 cm
Bu ürün Hipicon adına THEIA GemWorks tarafından gönderilecektir
